Rashid Hamdan's Life

    Monday, October 24, 2016

    Tindak Balas

    Okay kalau semua perasan, dalam entri sebelum ni aku ada mention kenapa aku berkenalan dengan dua orang dan bercinta dengan dua orang in the almost similar period kan?dan aku juga mention yang aku break up dengan syazwan pasal kantoi gambar DP whatsapp aku pakai gambar budak yang usha aku kt smule kan?

    Sebenarnya aku terlalu frust dengan kisah cinta tak jadi aku pada tahun 2015 dahulu. aku rasa dipermainkan. Aku rasa orang suka suka bagi harapan lepas tu bila kita tanya dia tak boleh nak jawab apa-apa. tak boleh nak say something at all about that. Dia tiba2 speechless!after all those time we spent time together, dia boleh jadi lost his words kepada my long text saying all about my feeling.

    In took him so long time to respond from his last word.So I was so broken heart and I need to do some revenge.Aku nak tahu sangat, seronok tak mepermainkan perasaan orang. maka terwujudlah perasaan dan mainan cinta antara aku, syazwan,iqmar dan Zhafri (smule).

    Rupa-rupanya pattern aku ni bila sayang,sayang sungguh.aku tak boleh buat macam orang dulu tu buat dekat aku.aku sakit gila. aku nak lupakan Iqmar dan Syazwan dengan amat sukar sekali. those period was so painful.aku tak boleh buat macam orang tu buat dengan menyakitkan hati orang lain. It wasn't me.

    Zhafri ni kejap je.Aku tak put so much feeling dan masa ni pun dia cuma main-mainkan aku je.so aku anggap kehadiran dia sebagai balasan kepada aku yang main-mainkan perasaan Iqmar dan Syazwan.

    Kesimpulannnya, aku tak sesuai buat macam orang tu buat kat aku sebab aku jenis kalau aku sayang, aku sayang dia ja sungguh-sungguh. End up aku sakit jiwa dan meroyan!urgh!!




    0 bitchy comments: