Rashid Hamdan's Life

    Friday, October 21, 2016

    syazwanothman

    kalau entry lepas cerita pasal Iqmar, entry kali ni cerita pasal syazwanothman plak.Semua mesti pelik macam mana aku boleh bercinta dengan 2,3 orang dalam satu masa. tunggu entry berikutnya!haha!entry ni bersiri-siri pulak!Kalau Iqmar aku kenal dekat Twitter, Syazwan pulak aku kenal via Instagram!boom tak aku jumpa jodoh2?semua media sosial kot!haha!

    Syazwan try usha aku dekat Instagram dulu around March 2016.masa tu aku tengah proses recovery lepas aku cuba nak bercinta somewhere in 2015 (boleh refer few entry in 2015) tapi aku rasa sangat malu macam bertepuk sebelah tangan sahaja masa tu.

    Syazwan usha nampak beria so kami pun bercinta la dari DM Instagram membawa ke Whatsapp. From March 2016 until August 2016 sahaja bertahan. Aku pulak bercinta dengan dia tapi memang tak pernah jumpa until early August 2016.dua kali jumpa then kami break up.punca?kantoi aku tipu dia sebab aku terletak DP kat whatsapp muka mamat yang aku kenal dekat Smule.jalang much?call me whatever you want but there was reason behind that.

    It failed terribly so I send him flowers to seek for forgiveness and trying to fix everything back.Again, it doesnt work well too!

    So you can see the period now?

    March-August 2016- Syazwan
    May-September 2016-Iqmar

    How can I juggling between these two?ahh I just don't want to remember.too painful

    Nasib baik dengan budak smule tu kejap je sebab aku rasa masa ni aku da dapat balasan setimpal!mempermainkan perasaan orang itu langsung tidak indah!







    0 bitchy comments: