Rashid Hamdan's Life

    Thursday, October 20, 2016

    Iqmar


    Secara asasnya aku kenal dia via Twitter je through DM.yerlah sejak aku shut down semua apps bukan bukan dari smart phone aku, aku kenal orang semua through social media aku lah je.where else I can find a jodoh kan?haha!

    Bermula dari DM dekat twitter sekitar May 2016 dan kami jumpa on 20th May 2016 kt Melaka. the rest was history. kitorang bercinta dari May 2016 sampai September 2016 sahaja Pengakhiran agak tragik. We got tense with the relationship.I am trying to fix the shit, but I failed  miserably. Bukan kantoi apa pun, sebab macam da takde sehaluan dan chemistry. lagipun masa kenal dengan dia juga aku ada orang lain juga. bahagian ini aku akan cerita dekat entry lain.

    Ada sebabnya aku buat macam ni.ini pun aku akan cerita dalam entry berikutnya.nampak tak game siri entry aku? banyakkan?haha!

    Apa yang lebih tragik, kami break up week after aku jumpa dia kat tempat dia kerja di Muar. Aku datang buat kejutan untuk dia. dia kata dia tak sehat dan demam jadi aku nekad juga drive ke Pagoh malam tu untuk jumpa dia buat kejutan.memang menjadi. aku hantar dia balik rumah.sebelum balik singgah McD tapau food for him as well.malam tuhla first and last aku jumpa dia. Week after that dia mintak break. masa tu sekitar September dan aku tengah meeting Business Plan kt Mersing.

    My heart shattered.I was so weak that I cried inside the room and felt empty.I cannot accept the fact that he is leaving me too after the other one did the same in August 2016.

    Surprise kan baca entry ni. macam kau bercinta dengan berapa orang ni syaitan?haha!

    Tunggu entry berikutnya!






    0 bitchy comments: